Obchodné požiadavky máj I/2024

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam obchodných požiadaviek za prvú polovicu mesiaca máj 2024.

BRAT20240502003: Rakúsky MSP hľadá výrobcu skladacích kovových skladových kontajnerov na základe dodávateľskej zmluvy.
Rakúska spoločnosť predáva skladacie kovové kontajnery pre rýchle a flexibilné vytvorenie priestoru. Hľadajú európskeho výrobcu na výrobu týchto skladacích kovových kontajnerov na základe dodávateľskej zmluvy.

BRDK20240507016: Dánska spoločnosť hľadá dodávateľov vertikálnych veterných mlynov
Dánska spoločnosť s plochou strechou hľadá dodávateľov vertikálnych veterných mlynov vo viacerých krajinách.

BRES20240508009: Distribútor/veľkoobchodník krmiva pre zvieratá hľadá alebo obchoduje s výrobcami akéhokoľvek nutričného materiálu alebo aditíva na predaj výrobcom spoločenských zvierat v Španielsku
Španielsky distribútor/veľkoobchodník krmiva pre zvieratá, ktorý má viac ako 40 rokov skúseností v tomto odvetví, hľadá inovatívnych výrobcov na distribúciu v Španielsku. Už sú distribútormi niekoľkých známych značiek krmív pre množstvo produktov, ako sú vitamíny pre úžitkovosť zvierat, prispôsobené premixy, fytosanitárne produkty alebo rastlinné nutraceutiká alebo bioaktívne zlúčeniny pre mačky a psy.

BRDK20240508014: Dánsky MSP predávajúci barefoot obuv pre deti hľadá výrobcu termogumákov
Dánsky MSP predávajúci barefoot obuv pre deti hľadá výrobcu termogumákov. Čižmy musia spĺňať požiadavky na barefoot topánky.

BRSE20240429015: Švédska dizajnérska spoločnosť hľadá látky z merino vlny a šijacie služby na základe obchodnej zmluvy
Švédska dizajnérska spoločnosť a návrhár inovatívneho oblečenia pre voľný čas hľadá látky a obchodného partnera, ktorý ponúka služby šitia športového oblečenia, spodnej bielizne alebo vlneného oblečenia - obchodná zmluva.

BRTR20240510001: Turecká spoločnosť vyrábajúca nábytok hľadá dodávateľov materiálov a doplnkov pre kuchynský, kúpeľňový a šatňový nábytok na spoluprácu na základe dodávateľskej zmluvy.
Kúpeľňový nábytok GTM, náš prémiový kúpeľňový nábytok, ktorý sa nachádza v Turecku. Naša vynikajúca kolekcia kúpeľňového nábytku je navrhnutá tak, aby pozdvihla akýkoľvek priestor, pričom kombinuje funkčnosť so sofistikovaným dizajnom, aby uspokojila rastúci dopyt po luxusných kúpeľňových riešeniach.

BRGB20240508017: Britská spoločnosť hľadá partnerov pre výskum a vývoj, ktorí by pokročili vo svojej inovatívnej technológii predĺženia trvanlivosti potravín
Britská spoločnosť hľadá partnerstvo s odborníkmi na potravinárske technológie, výrobcami potravín a inovatívnymi supermarketmi, aby posunula svoju technológiu na predĺženie trvanlivosti potravín. Spoločnosť má záujem najmä o realizáciu projektov výskumu a vývoja na prispôsobenie a testovanie technológie na mäse, rybách, hydine a chlebe.

BRPL20240513010: Hľadajú sa dodávatelia elektronického a elektroodpadu
Poľská spoločnosť na recykláciu odpadu hľadá dodávateľov použitých elektronických a elektrických zariadení.

BRDE20240507013: Nemecký vynálezca mobilného plážového ležadla hľadá výrobcu
Ponuka na prevzatie výroby mobilného plážového ležadla v rámci licenčnej zmluvy alebo spoločného podniku.

BRTR20240514011: Turecká spoločnosť hľadá strategických partnerov na komercializáciu, ktorí môžu pomôcť pri zavádzaní a rozširovaní našej inovatívnej technológie analýzy moču na nových trhoch
Vivo Biotechnology je inovatívna spoločnosť pre male a stredné podniky so sídlom v Instabule, Turecko. Špecializujú sa na výrobu a predaj testovacích prúžkov na moč a vyvinuli špičkovú mobilnú aplikáciu, ktorá využíva pokročilé algoritmy na spracovanie obrazu a hlboké učenie na analýzu moču pomocou smartfónu.

BRIE20240514024: Írsky MSP, ktorý sa špecializuje na zákazkové karty, výtlačky a darčekové produkty, hľadá partnerskú dohodu s výrobcom keramických výrobkov na nový rad produktov životného štýlu (ako sú taniere, hrnčeky a stojany na koláče)
Írsky MSP, ktorý sa špecializuje na zákazkové karty, výtlačky a darčekové produkty, hľadá partnerskú dohodu s výrobcom keramických výrobkov pre nový rad produktov životného štýlu, ako sú taniere, hrnčeky a stojany na koláče. Okrem toho sa spoločnosť snaží nájsť partnera s dodatočnou schopnosťou vyrábať sezónne produkty, ako sú vianočné darčekové ozdoby, závesné ozdoby atď.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  20.5.2024 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 357 krát | Zdieľajte na facebooku