Obchodné požiadavky máj II/2024

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam obchodných požiadaviek za druhú polovicu mesiaca máj 2024.

BRPL20240516005: Svetovo uznávaný poľský výrobca strojov a technologických zariadení pre rôzne priemyselné odvetvia, najmä jednoúčelových obrábacích strojov na obrábanie dvojkolesí a ich komponentov, hľadá dodávateľov komponentov z Českej republiky a Slovenska.
Tento poľský výrobca špeciálnych obrábacích strojov a zariadení využívaných najmä na údržbu a renováciu koľajových vozidiel hľadá dodávateľa schopného vyrobiť špecifické komponenty pre tieto stroje. Prípadná spolupráca by mala formu dohody s dodávateľom v súlade s technickou dokumentáciou poskytnutou poľskou spoločnosťou. Potenciálnymi partnermi môžu byť výrobcovia aj poskytovatelia služieb (obrábanie) z Českej republiky a Slovenska.

BRRO20240516013: Rumunská spoločnosť sa chce stať obchodným zástupcom a distribútorom pekárenských, cukrárskych a HoReCa výrobkov vrátane mliečnych výrobkov, lahôdok, sladkostí a čokoládových výrobkov.
Rumunská obchodná spoločnosť hľadá partnerstvá s výrobcami a obchodnými zástupcami v oblasti výrobkov pre pekárske, cukrárske a cukrárske výrobky, lahôdky a čokoládu, ktorá má záujem o vytváranie exportných predajov v Rumunsku.

BRIE20240416023: Irish Pest Control sa snaží identifikovať výrobcu vlastnej škatuľky na návnady na kontrolu škodcov
Írsky dodávateľ spotrebného materiálu na hubenie škodcov sa snaží identifikovať medzinárodného výrobcu prispôsobeného boxu na návnady na deratizáciu. V prevádzke od roku 2013 sa klient špecializuje predovšetkým na rodenticídne produkty a návnadové boxy na deratizáciu, obsluhuje poľnohospodársky sektor v celom Írsku.

BRGR20240521008: Grécka spoločnosť vyrábajúca udržateľné oblečenie špecializujúca sa na techniky prirodzeného farbenia textílií hľadá spoločnosti z módneho – textilného priemyslu, ktoré chcú upcyklovať staré biele odevy na základe obchodnej alebo outsourcingovej zmluvy.
Grécka spoločnosť sídli v Aténach a vyrába odevy a bytové textilné doplnky zo 100 % organických gréckych látok. Spoločnosť má dôkladné know-how v technikách prirodzeného farbenia textílií a hľadá spoluprácu s inými značkami, ktoré sa starajú o udržateľnosť a chcú upcyklovať staré biele odevy, aby im dali druhý život, na základe obchodnej zmluvy alebo zmluvy o outsourcingu.

BRSE20240516020: Švédska spoločnosť s inovatívnym tréningovým vybavením pre futbalistov a nadšencov hľadá dodávateľa na výrobu tohto produktu
Švédska spoločnosť ponúkajúca vlastnoručne navrhnuté futbalové tréningové vybavenie, vhodné pre profesionálnych športovcov a futbalových nadšencov na zvýšenie kontroly lopty a výkonu, hľadá spoľahlivého dodávateľa na výrobu svojich produktov podľa špecifikácií spoločnosti. Výrobky pozostávajú z klbka veľkosti 4 pripevnenej na bedrový pás s mechanizmom zapínania na suchý zips.

BRPL20240402011: Poľská spoločnosť hľadá dodávateľov trecieho materiálu pre mokré aplikácie
Spoločnosť hľadá výrobcov alebo distribútorov trecích materiálov pre mokré aplikácie schopných pracovať v kvapaline ATF (Automatic Transmission Fluid).

BRES20240524012: Španielsky MSP vyrábajúci špičkové tašky vyžaduje dodávateľov nových materiálov organického pôvodu (textil, koža, vlákna), ktoré majú pružnosť prírodných vlákien. Syntetické vlákna sú prípustné, pokiaľ majú kruhový pôvod.
Viac ako storočná španielska spoločnosť, ktorá používa remeselné techniky na výrobu rôznych typov špičkových módnych a udržateľných tašiek, vyžaduje dodávateľov nových materiálov na báze textílií, kože a vlákien, ktoré majú flexibilitu prírodných vlákien, predovšetkým organického pôvodu. Prípustné sú aj syntetické vlákna, pokiaľ majú kruhový pôvod. Hľadaný materiál by mal mať hrúbku 0,5 - 0,8 mm,

BRLV20240520012: Lotyšská spoločnosť hľadá vývojárov alebo vedcov AI na integráciu AI do softvéru bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci
Spoločnosť hľadá partnerstvá s vývojármi alebo vedcami AI, aby pomohli vyvinúť a integrovať AI do jedinečného softvéru pre zdravie a bezpečnosť. Riešenie spája bezpečnostných manažérov, generálnych manažérov a zamestnancov do jednej platformy so spoločným cieľom: zníženie administratívnej záťaže a efektívna prevencia vážnych zdravotných problémov na pracovisku.

BRNL20240528022: Holandská spoločnosť vyvinula platformu prístupu na trh založenú na AI a hľadá partnerov pre spoluprácu v Európe
Medzinárodná spoločnosť so sídlom v Holandsku vyvinula platformu založenú na AI, ktorá ponúka rýchlu, spoľahlivú a cenovo dostupnú službu plánovania prístupu na trh. Platforma pomáha zdravotníckym spoločnostiam rýchlo a efektívne vstúpiť na nové trhy. Spoločnosť hľadá partnerov a expertov z krajín do svojho tímu.

BRPT20240529014: Portugalská spoločnosť hľadá partnerov pre distribúciu zariadení na výrobu zeleného vodíka
Portugalský MSP poskytujúci služby s viac ako 16-ročnými skúsenosťami v oblasti technickej analýzy a implementácie energetických riešení sa snaží komercializovať a inštalovať zariadenia na výrobu zeleného vodíka na terciárnych a priemyselných trhoch na základe obchodnej dohody s technickou pomocou. MSP sa aktívne zapája do rôznych procesov súvisiacich s národnou energetickou stratégiou, energetickou transformáciou a nedávnymi projektmi zameranými na výrobu zeleného vodíka.

BRIT20240530007: Talianska spoločnosť špecializujúca sa na podnikové organizačné poradenstvo pomocou nových technologických inovačných nástrojov digitálnej transformácie ponúka svoje konsolidované skúsenosti a odborné znalosti pre medzinárodnú spoluprácu prostredníctvom zmluvy o poskytovaní služieb
Táto obchodná organizácia so sídlom v Taliansku, využíva nové nástroje technologických inovácií, ponúka svoje špecializované poradenstvo v oblasit obchodnej organizácie. Má desiatky rokov skúsenosti v rôznych podnikoch, ako sú: asistencia pri digitálnej transformácii podnikov, školenia podnikového manažmentu, poradenské služby so zásahmi do špecializovaného softvéru, právne pomoc v digitálnej oblasti. Táto poradenská firma má záujem o medzinárodnú spoluprácu prostredníctvom zmluvy o poskytovaní služieb.

BRFR20240530012: Francúzsky obchodný zástupca hľadá dodávateľov potravín
Francúzsky obchodný zástupca hľadá európskych výrobcov potravín ochotných distribuovať svoje produkty na francúzskom trhu

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  11.6.2024 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 405 krát | Zdieľajte na facebooku